frederiksberg-L

Skulptur i keramik

En aften workshop den 25 maj 2023, med leret som skulpturelt materiale. Vær med når keramiker og kunstner Signe Bailey giver intro til hvordan man bruger forskellige teknikker når man skal igang med at bygge sin egen lille keramiske skulptur.

Læs mere
Skulptur i keramik

Massiv interesse for Hospitalsgrundens fremtid

Massiv interesse for Hospitalsgrundens fremtid
Tirsdag den 23. maj er der igen åbent hus på hospitalsgrunden med byvandringer og mulighed for at stille alle de mange spørgsmål, man måtte have, om Hospitalsgrundens fremtid. Arrangementet kommer allerede nu, fordi det første arrangement i april blev mødt med en kæmpe interesse, og der ikke var plads til alle interesserede. Der er tilmeldingsfrist mandag den 22. maj.

Læs mere

Ny undersøgelse: Blødere vand er med til at reducere CO2-aftrykket

Der har længe været flere kendte fordele ved at have vand med mindre kalk i hanerne - også kendt som blødere vand. Og nu kan HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, føje endnu en markant fordel til listen.

Læs mere
Ny undersøgelse: Blødere vand er med til at reducere CO2-aftrykket

104 projekter skal give naturoplevelser i mørket

104 projekter skal give naturoplevelser i mørket
Når mørket er faldet på, så åbner der sig en ny verden af spændende naturoplevelser. Men for mange er det uvant at færdes i naturen efter mørkets frembrud. En undersøgelse fra 2022, som YouGov har lavet for Friluftsrådet, viser blandt andet, at 68 procent af danske børn mellem 2 og 15 år aldrig har sovet i det fri, 41 procent aldrig har set stjernehimlen, og 38 procent aldrig har været med til at tænde bål.

Læs mere

Frederiksberg afprøver ny indsats mod oversvømmelser

Beboere og gæster på Normasvej og Julius Valentiners Vej i Frederiksberg Kommune vil i den kommende tid kunne se små åer af vand langs kantstenene, når det regner. Det skyldes en ny indsats, hvor man lukker ristene til kloakken og leder vandet langs kantstenen hen til det nærmeste regnvandsmagasin under jorden. Indsatsen vil skabe mere plads i kloakken, når der er skybrud og dermed mindske risikoen for oversvømmelser. Hvis afprøvningen går som ventet, skal metoden bruges flere andre steder i byen.

Læs mere
Frederiksberg afprøver ny indsats mod oversvømmelser

SYD FOR SOLEN i Søndermarken

SYD FOR SOLEN i Søndermarken
Sommeren på Frederiksberg indledes med et brag, når musikfestivalen SYD FOR SOLEN igen i år slår dørene op til tre dage for alle sanser i Søndermarken. Vil du med, så skal du skynde dig. Der er få biletter tilbage både torsdag og lørdag.

Læs mere

Jolly Weltschmerz!

Med livemusik og nyskrevne tekster af nulevende forfattere og lån fra verdensdramatikken, zoomer forestillingen ind på det eksistentielle vilkår; menneskets ensomhed midt i fællesskabet. En moderne musikforestilling, anno 2022, med kærlige hilsner til den ekspressionistiske og politiske kabaret fra 1920erne. Oplev forestillingen den 18 maj i Med livemusik og nyskrevne tekster af nulevende forfattere og lån fra verdensdramatikken, zoomer forestillingen ind på det eksistentielle vilkår; menneskets ensomhed midt i fællesskabet. En moderne musikforestilling, anno 2022, med kærlige hilsner til den ekspressionistiske og politiske kabaret fra 1920erne.

Læs mere
Jolly Weltschmerz!

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook