frederiksberg-L

Frederiksberg vil skabe flere boliger som er til at betale

Mandag den 20. juni vedtog kommunalbestyrelsen et nyt boligudspil, der skal sikre, at Frederiksberg også fremover er en by med plads til alle. Udspillet rummer i alt 8 tiltag, som der nu skal arbejdes videre med. Kommunen vil blandt andet sikre, at der bliver opført flere almene boliger og andelsboliger, som er til at betale med almindelige lønninger.

Læs mere
Frederiksberg vil skabe flere boliger som er til at betale

Tour-Kassen ude nu!

Tour-Kassen ude nu!
Kassen er spækket til randen med lækre, franske sager og Holte Vinlager Frederiksberg kommer hele vejen rundt med både mousserende, hvid-, rød- og rosévin! Og så topper de lige kassen med en herlig dansk brown ale øl! De ønsker dig god fornøjelse med kassen og rigtig god Tour.

Læs mere

Byens smukkeste koncertscene er tilbage!

Efter to succesfulde år i musikkens og madens tegn byder koncertrækken 'Sommer i Haveselskabet' for tredje gang velkommen indenfor i de skønneste omgivelser midt på Frederiksberg. Her kan publikum opleve nogle af landets mest elskede artister og bands live under åben himmel kombineret med udsøgt gourmetmad fra en af landets bedste restauranter, Mielcke & Hurtigkarl.

Læs mere
Byens smukkeste koncertscene er tilbage!

Frederiksberg vil skærpe miljøzonen

Frederiksberg vil skærpe miljøzonen
Frederiksbergs borgere skal kunne trække vejret, uden deres sundhed påvirkes af forurening. Det er det overordnede mål i Frederiksbergs strategi for ren luft, og den 20. juni tog byen endnu et skridt i den rigtige retning. Det skete, da Frederiksberg Kommunalbestyrelse besluttede, at personbiler, der kører på diesel omfattes af miljøzonen og dermed ikke længere er tilladt på Frederiksbergs gader, med mindre de har monteret et partikelfilter.

Læs mere

Nu bliver 7 mio. årlige rejser i hovedstadsområdet mere miljøvenlige Movias linje 1A skifter til el

En af hovedstadsområdets mest benyttede buslinjer, 1A, skifter fra diesel til el søndag 26. juni 2022

Læs mere
Nu bliver 7 mio. årlige rejser i hovedstadsområdet mere miljøvenlige  Movias linje 1A skifter til el

Frederiksberg får millionbevilling til at løfte sårbare elever i folkeskolen

Frederiksberg får millionbevilling til at løfte sårbare elever i folkeskolen
Bevillingen fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, skal bruges til at samarbejde om konkrete handlinger, så børneløfterne bliver indfriet for alle børn i byens folkeskoler. Projektet ’Vision og hverdag’ skal hjælpe med, at endnu flere børn trives fagligt og socialt og har glæde af at være en del af den almindelige folkeskole. Det skal ske gennem en højere grad af systematik og sammenhæng mellem skoleledelse, fagpersoner og børn. Og ved at styrke skolerne fagligt og socialt.

Læs mere

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk

facebook