frederiksberg-L

Genåbningsfest

Hovedbiblioteket genåbner den 2. maj efter en omfattende modernisering. Det fejrer de med musik, underholdning, oplæg og taler den 3. maj klokken 16 - 18. Med sine rene linjer, varme røde sten og irgrønne kobbertag er Frederiksberg Hovedbibliotek et af Danmarks smukkeste biblioteker, og ved dets indvielse den 1. oktober 1935 var det banebrydende.

Læs mere
Genåbningsfest

Glad Teater pop up-show: Stormen

Glad Teater pop up-show: Stormen
Glad Teater indtager KU.BE med en lys og legende danseforestilling om de indre stormvejr - små og store kriser, vi møder på vores vej. Det sker d. 20. april 2022.

Læs mere

Bag-in-box vin holdbar og praktisk!

Er det muligt at få gode kvalitetsvine på ”pap”? Absolut! Bag-in-box-vine er oplagte til arrangementer, hvor flasker kan være uhåndterbare, men også som den gode hverdagsvin, som du kan nippe til i tide og utide.
Holte Vinlager skal dog ikke lægge skjul på, at det aldrig været nemt for dem, at finde gode bag-in-box vine, men når det endelig lykkes os, så er de ikke sene til at fortælle dig om det

Læs mere
Bag-in-box vin  holdbar og praktisk!

Her er HOFORs forbrugerrepræsentanter

Her er HOFORs forbrugerrepræsentanter
Anders Jørn Jensen og Povl Markussen er begge genvalgt som forbrugerrepræsentanter i bestyrelserne for HOFORs 16 vand- og spildevandsselskaber.

Læs mere

Fem gode råd til at finde rundt i skilteskoven

Vi må mere i den danske natur, end vi tror. Desværre er der tusindvis af ulovlige skilte, bomme, hegn, kæder og låger derude, som forhindrer vores muligheder for naturoplevelser. Nogle er lovlige – mange er ikke. Se Friluftsrådet fem gode råd til, hvordan du gebærder dig i skilteskoven.

Læs mere
Fem gode råd til at finde rundt i skilteskoven

Der sker en masse på Frederiksberg - Det sker.

Følg Dit Frederiksberg på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-frederiksberg.dk