Pas godt på jer selv og hinanden ved at sænke farten – bare lidt. Det er hovedbudskabet i en trafiksikkerhedskampagne, der løber af stablen på Frederiksberg fra 8. marts og to uger frem.

At sænke farten bare lidt kan redde både liv og førlighed. Derfor er det hovedbudskabet i den landsdækkende trafiksikkerhedskampagne, Frederiksberg Kommune deltager i i de kommende uger. Budskabet om at sænke farten vil tone frem på plakater ved de store veje, på sociale medier og i radio og TV.

Foto: ABW

Borgmester Simon Aggesen (C) er glad for, at Frederiksberg deltager i kampagnen: ”Trafikken er et fællesskab, der fungerer bedst og sikrest, hvis vi alle tager hensyn til og passer på hinanden. Det gælder ikke mindst bilisterne, men desværre er der enkelte, der ikke forstår det, og vi oplever, at der indimellem køres i alt for højt fart også her i byen. Det er vi naturligvis i dialog med politiet om, for det er jo dem, der skal sikre, at trafikken foregår, som den skal. Og så bidrager vi gerne fra kommunens side med et positivt budskab om at sænke farten,” siger han.

Formand for Frederiksberg Kommunes By- og Miljøudvalg, Jan E. Jørgensen (V), lægger også stor vægt på deltagelsen: ”At sænke farten bare lidt er et meget vigtigt budskab, som først og fremmest skaber opmærksomhed og minder om, at farten er en potentiel fare for os alle. Jeg håber, at kampagnen bidrager til endnu større hensynsfuldhed i trafikken,” siger han.

Det er rådet for Sikker Trafik, der har udarbejdet kampagnen.

Læs pressemeddelelsen her.