Nogle gange kan man bare mærke, at det er blevet tid til en forandring i hverdagen, hvor de gamle møbler i boligen skal skiftes ud. Her skal man overveje hvilken møbler der skal udskiftes, og hvilken stil og hvilket slags udtryk man ønsker det nyindrettet rum skal udstråle. Det kan være det skal være den nyeste mode dit hjem skal indrettes med, hvor der er fokus på tiden trends eller måske du trænger til at der skal blandes en masse spændende farver, som gør rummene mere levende. Et andet bud kan også være at få lavet sine egne møbler. Møbel værksted er et værksted, hvor man kan få lavet sine egne møbler i et bestemt materiale, som vil passe ind i den stil og det udtryk du har tænkt på. På den måde kan du få sat dit helt eget personlige præg på din indretning, som vil være helt unikt og lige dig. Hvis du mangler nogle ideer til hvilke møbler man kunne få fremstillet på et møbel værksted, så kan du læse med her, hvor du får tre ideer til hvordan du kan få gjort dit hjem mere personligt.

Sildebensborde til spisestuen
Her kan du give din spisestue et helt særligt udtryk, ved at få fremstillet et sildebensborde efter dine ønsker og behov. Du kan selv være med til at vælge størrelsen på bordet, hvilket materiale der vil passe bedst til dit hjem og i hvilken farve der passer dig. Bordpladen kan du kombinere med de bordben, som du bedst kan lide. På den måde får du skabt dit helt eget personlige spisebord, som dine gæster helt klart vil bemærke.

Betonborde i et rustik udtryk
Hvis man vil have noget helt unikt, kan man vælge at få fremstillet et bord i beton. Dette vil give rummet et rustik og nordisk udtryk. Sådan et bord kan du også få i nogle bestemte farver og størrelser, som er et virkeligt hårdført bord, som kan holde til meget. Materialet er vandafvisende hvilket gør det nemt at holde og man ikke skal gå og holde øje med om børnene spilder. Med dette valg af møbel, får du noget som næsten ingen andre har.

Hylder i træ
Hvis man ønsker at skabe en hyggelig sommerhus stemning, så skal man vælge at få udarbejdet nogle hylder i træ. Hylderne kan du få i alle mulige størrelser og farver, alt efter hvad der passer til din stil. Dertil kan du præge hylderne med de pyntegenstande og planter som du elsker.

 

Få sat dit helt eget personlige præg på din indretning. Foto: SDL