PostNord åbner i denne uge et nyt udleveringssted i Phoenix Mobile på Falkoner Alle 42 på Frederiksberg. Her kan man nu nemt og hurtigt hente sine julepakker fra den stigende nethandel. Det oplyses i en pressemeddelelse. 

Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit

– Der bliver bestilt rigtig mange pakker op til jul og Black Friday, og det er vigtigt at vi er så tæt på kunderne som overhovedet muligt, når de skal hente pakker. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne på Frederiksberg endnu et sted, hvorfra de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Med det nye udleveringssted rykker vi endnu tættere på vores kunder, og jeg håber, at det vil gøre jule og Black Friday shoppingen lidt lettere for de mange pakkemodtagere, siger Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Phoenix Mobile på Falkoner Alle har åbent mandag til fredag kl. 10.00-18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00.

PostNord tilbyder Danmarks største netværk af udleveringssteder med over 2.500 stk. fordelt over hele landet.