Black Friday er lige om hjørnet. Det bliver dog en lidt anderledes dag hos Altanbutikken i år. I stedet for at drukne i tilbudsjunglen på denne dag, ønsker de at gå en anden vej. Det oplyser de i det seneste nyhedsbrev.

Altanbutikken ønsker at give hjertevarme og nærvær til nogle af de mest udsatte børn i Danmark. De håber derfor at I sammen kan sørge for lidt mere julehygge og aktiviteter for børn og unge, der går gennem en

Foto: Altanbutikken

svær periode i livet og derfor må holde jul udenfor hjemmet.

Når samfundet lukker ned, som det har været under Corona, er det netop de børn og unge, der i forvejen har det svært, som rammes hårdest. De kan gå en mørk vinter i møde. Altanbutikken har derfor valgt at 50% af deres omsætning på Black Friday (både i deres showroom og på Altanbutikken.dk) skal gå til Ungdommens Røde Kors, så de kan sørge for aktiviteter til de udsatte børn og unge, der benytter sig af deres sociale tilbud.

Vores udsatte børn har i den grad fortjent at kunne se frem til lidt ekstra julehygge i december på krisecentre, døgninstitutioner, hospitaler og psykiatriske afdelinger. Og de vil gerne være med til at sikre, at børnene får nogle hyggelige juleaktiviteter.

I lyset af at der er børn der ikke kan fejre jul hjemme vil du som besøgende på Altanbutikken.dk samt i deres showroom på Godthåbsvej på Black Friday blive præsenteret for at 50 % af dit køb går til Ungdommens Røde Kors og deres aktiviteter for børn og unge der ikke kan fejre jul hjemme.

Har du tænkt at købe julegaver hos Altanbutikken eller har du kig på en af de populære preorder-varer de har hjemme igen til foråret, så køb det på Black Friday, så I sammen kan støtte de udsatte danske børn mest muligt.

De vil i løbet af næste uge fortælle lidt mere om det arbejde Ungdommens Røde Kors laver og hvad deres donationer vil gå til. Du kan se mere på URK.dk.