Det går ikke stille for sig, når Konsjös d. 21 oktober 2020 igen åbner dørene for aftenåben. Et koncept der ellers måtte sættes på pause grundet de udfordringer corona har bragt med sig. Åbningen lægger op til en række hyggelige arrangementer og en stor portion fællesskabsstemning – Selvfølgelig med god afstand og forbehold for alle restriktioner.

Foto: Konsjös
  • Alle egne vine pr. glas kun 60,-kr.
  • Fællesspisning hver onsdag
  • Gratis vinskole hver torsdag

”I denne underlige tid har vi brug for endnu mere hygge og socialt samvær” siger indehaver Katrina Bjerre. ”Jeg har fra starten undret mig over at det kom til at hedde ”social distance” i stedet for fysisk distance. Hos Konsjös har vi meget god plads, så vi kan være sammen socialt, men stadig holde afstand. Og vi har alle brug for de sociale relationer, især i den mørke tid vi går i møde. Og på de små kollegieværelser eller små københavner lejligheder, er det med corona ikke nemt for alle at mødes hjemme. Så kan man mødes hos os, under trygge forhold, siger Katrina Bjerre.

Og det er med priser, hvor alle kan være med. Fællesspisningen alle onsdage hvor du kan få et godt måltid mad og et glas vin til kun 95,-kr. Torsdage byder på en fortsættelse af deres populærere koncept ”Gratis Vinskole” og fredage bliver fyldt med ”Friday Fun” hvor de blandt andet byder på Vin Banko, brætspilsaftner og meget andet.

Konsjös har import af egen vin fra små gårde de samarbejder med i Sydafrika, og derfor er prisen på vin også der, hvor alle kan være med. Uden de fordyrende mellemled sælger de nemlig alle deres vine på glas til kun 60,-kr. Der er noget for enhver smag, undtagen helt konventionel produceret vin, for det gør Konsjös ikke i. Der er også et udvalg af naturvine fra Europa og alle europæiske vine sælges for 85,-kr. glasset. Og for hver flaske vin der bliver solgt, giver Konsjös 10,-kr. til deres brøndprojekter i Zambia, og på den måde hjælper man med at lave vin til vand. De har indtil videre bygget 13 brønde i Zambia, som har hjulpet mere end 10.000 mennesker med at få rent drikkevand.

Fra onsdag den 21.10 åbner dette nye koncept, så følg med på deres facebook og insta for mere info. Se mere på hjemmesiden.