Dette indhold er sponsoreret

Det kan være problematisk at eje en bil i storbyen. Frederiksberg er en af landets allerfineste kommuner, men det gør ikke problemerne mindre for mange bilejere, der har problemer med at parkere, køre og generelt set pasning af bilen. Alle ved at det kan være problematisk at finde en p-plads, og det er stadig ikke alle ejendomme som har en p-plads tilknyttet og derfor kan man være en af dem, som skal bekymre sig om hvordan man skal på bilen parkeret, hver gang man forlader hjemmet.

Denne artikel ønsker at komme med tips og tricks til bilejere på Frederiksberg, men de kan også bruges i andre storbyer, hvor der er samme problemer. Man kan også følge dette link, https://nembilhandel.dk/bilfinansiering, for at få alt det vigtigste at vide bilfinansiering.

Hvad skal der ske med parkering inde i byen
For det første, hvis man bor i en ejendom uden parkering tilknyttet er det vigtigt at man finder et andet alternativ til at parkere bilen. Det betyder, at man godt kan kigge efter at leje eller købe en parkeringsplads i nærheden af sin bolig. Det vil gøre hverdagen meget nemmere at kunne have sikret et sted at parkere hver dag. Der er mange muligheder for at leje en p-plads, det gælder om at lede grundigt og gå af de rette kanaler, så burde det ikke være et problem at finde en p-plads.

Når det kommer til at parkere når man skal ned i København K, kan man med fordel benytte sig af de mange p-huse og parkerings apps, som gør det nemmere både at finde parkering og betale. Mange af disse apps gør det også billigere at parkere inde i midtbyen, hvilket altid er tiltrængt for økonomien.

Hvilken bil passer bedst til de store byer?
Det siger måske sig selv, men der er nogle slags biler, som passer bedre end andre når det kommer til at manøvre rundt inde i indre by. Det kan være svært både at parkere og manøvre rundt i en stor firehjulstrækker eller en meget lang Sedan. Derfor kan man med fordel, hvis altså familiens størrelse passer til det anskaffe sig en lille bil. De seneste ti år har udvidelsen af storbyerne fået mange bilproducenter til at producere flere og smartere små biler. VW, Citröen, Toyota og mange flere har lavet biler, som er gode til gnidningsfrit at bevæge sig rundt i byen.

Hvis man er en lidt større familie, som har brug for lidt mere bagagerum og benplads end hvad en C1 kan give familien, kan man overveje at anskaffe sig en hatchback. Den lidt større bilmodel kan stadig bevæge sig fint rundt inde i byen, og er samtidig en fryd at køre, da den er utrolig smidig med en stærk motor inde under skroget.

Nyt, brugt eller leasing
Et af de helt store spørgsmål, når man skal handle en ny bil inde i byen eller på Frederiksberg er hvorvidt man skal købe nyt, brugt eller lease. Der er fordele og ulemper ved alle tre former og det gælder om at kigge indad og finde ud af hvor meget man forventer at bruge bilen, de næste par år.

Det at købe nyt er sin egen følelse. Når man sætter sig ind i en ny bil for første gang er der ingen anden følelse, som kan slå den. Problemet med at købe en ny bil er, at det ikke er økonomisk ansvarligt. Man mister hurtigt en stor del af værdien på bilen, og dermed kan det ofte betale sig at købe en brugt bil i stedet. Når man køber en brugt bil er de ofte billigere, og den procentvise nedjustering i værdi er langt mindre ved køb af en brugt bil end ved en ny.

En anden ting man kan gøre er at lease en bil. Leasing kan siges at være et andet ord for leje. Man ejer ikke bilen, når man leaser og det gør at man ikke vil miste penge på bilen, da man ikke skal sælge den. Man betaler derimod et månedligt beløb for at køre rundt i bilen. Leasing aftaler er ofte lukrative for forbrugeren, da man ikke skal bekymre sig om at få bilen solgt, når aftalen er slut.

Alle ved at det kan være problematisk at finde en p-plads, og det er stadig ikke alle ejendomme som har en p-plads tilknyttet. Foto: ABW