Z-hair på Godthåbsvej kan i år fejre 20-års jubilæum. Samtidig indgår salonen nu i et nyt partnerskab med det bæredygtige frisørkoncept Park Styling, der på under to år er blevet Danmarks største med tilknyttede saloner i hele landet. Det oplyses i en pressemeddelelse til Dit Frederiksberg.

Z-hair på Godthåbsvej fejrer i år 20-års jubilæum, og salonen bliver nu bæredygtig. Fra venstre: Yasmin, Annika og Gitte.

Indehaver og frisører i Z-hair er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne, der ud over rene produkter også kommer til at nyde godt af, at partnerskabet også giver adgang til efteruddannelse samt et erfa-netværk for både indehavere og ansatte. Salonens nye navn bliver Park By Z-hair.

Z-hair ligger på Godthåbsvej skråt over for den tidligere Roxy biograf, hvor der i dag ligger en Netto. Salonen blev grundlagt i 2000 og kan i år dermed fejre 20-års jubilæum. Salonen har Annika Lassen i spidsen og to frisørassistenter ansat. Gitte Starling har været der i ti år, mens Yasmin Christensen blev fastansat sidste år efter at have gennemført sin elevtid. I salonen har der længe været et ønske om at gå i en mere bæredygtig retning. Dels for personalets skyld, så de ikke skal stå med så meget kemi i hænderne hver dag, og dels fordi kunderne naturligt nok efterspørger bæredygtighed. Men udfordringen har hidtil været at finde en holdbar løsning, hvor produkterne virker lige så godt, som de traditionelle med et hav af E-numre og kemikalier i. Den løsning er nu fundet og hedder Park Styling. Konceptet er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold.

“Vi vil meget gerne gøre vores til, at frisørfaget bliver mere bæredygtigt, og her er produkterne en meget væsentlig del. Jo renere de er desto bedre for vores kunder og for os selv. Men produkterne skal jo også virke, og indtil nu har det været mere end svært at finde en løsning, hvor bæredygtighed og resultat går op i en højere helhed,” siger Annika Lassen, indehaver af Park By Z-hair.

Bæredygtighed og kvalitet.
Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet, og det sker for at værne om den gode kundeoplevelse både i forhold til kvaliteten af klipningen og i forhold til den oplevelse, som det skal være at gå til frisør. Blandt andet føres der styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet, og hvor der er 20 kroners pant på emballagen. Desuden kan personalet komme på kursus regelmæssigt og indgår også i et landsdækkende erfa-netværk med de andre partner-saloner.