Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Erhvervsråd søger kandidater til årets tre erhvervspriser. Alle kan indstille deres favoritbutik eller virksomhed. Det oplyses i en pressemeddelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

I år kan de lokale butikker og virksomheder komme i betragtning til hele tre priser, som alle lægger vægt på bæredygtighed.

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have Frederiksberg Grønne Erhvervspris, Byen i Byen prisen og Frederiksberg Iværksætterpris ved at indstille den virksomhed, du synes skal vinde. Du må også gerne indstille din egen virksomhed.

”Virksomheder og butikker er afgørende for udviklingen af Frederiksberg. Det vil vi gerne anerkende. Derfor uddeler vi som noget helt nyt tre priser i år, og de har alle et fokus på grøn, social eller økonomisk bæredygtighed. Det gør vi for at markere, hvor afgørende bæredygtighed er for vores og ikke mindst vores børns fremtid og for at hylde de lokale virksomheder, som gør en forskel,” understreger borgmester Simon Aggesen (C), der også er formand for Frederiksberg Erhvervsråd.

Han håber på rigtig mange kandidater til de tre erhvervspriser.

”Vi har mange virksomheder og nye iværksættere, som har grebet den bæredygtige dagsorden og som hver dag knokler med at udvikle, producere og sælge miljøvenlige produkter, yde en ekstraordinær service til deres kunder og skabe vækst og job på en ansvarlig måde. Kort sagt, så bidrager virksomhederne afgørende til et bæredygtigt Frederiksberg. Så jeg opfordrer alle til at hjælpe med at anerkende vores dygtige virksomheder ved at indstille dem til en af priserne,” siger Simon Aggesen.

Du kan se kriterierne for de enkelte priser og indstille din kandidat på www.frederiksberg.dk/erhvervspriser. Virksomheder må gerne indstille sig selv.

Fristen for at indstille en virksomhed er den 20. august 2020. Erhvervspriserne uddeles på Frederiksberg Kommunes Erhvervstræf i oktober.