Det lopper afsted med vanvittige billige priser og udvalget er kæmpe stort – Der står retro, retro og så lidt mere retro overalt. Når du kigger ind hos LopGun.dk på Vesterbrogade 88, kan du kun blive overvældet – af glæde og nysgerrighed og du kommer helt sikkert til at finde bare én ting, du skal have med hjem. Det er nemlig svært at lade vær.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Her er en loppebiks, som har forstået at genbrug ikke behøver at være til overpriser og med konceptet: Hurtigt ind, hurtigt ud. Det er vel noget vi alle kender til? At være forbi et loppemarked eller en butik, hvor priserne lige er skuret en anelse for højt op. Tja, sådan er det ikke hos LopGun.dk. Priserne er mere end rimelige. Priserne er faktisk fantastiske – ligesom udvalget på alle hylderne. Her finder du design og sjove ting til dit hjem, tøj, småmøbler, glas og keramik, vinylskiver og meget, meget mere.

Derudover er LopGun er en reolbutik. Det betyder at alle kan leje en reol eller stand og sælge ting, man ikke selv har plads til længere. Butikken er indrettet, så stande til tøj og accessories findes i en dedikeret afdeling. Det er smart – det er genialt. Vil du læse mere om priserne for en stand, så klik dig videre her. 

Dit Frederiksberg var på besøg med kameraet, så tag et kig med indenfor her eller skynd dig allerede forbi i dag. Følg med deres Facebook her eller læs mere på hjemmesiden.