I hele juli omdanner Frederiksberg Kommune parkeringspladsen bag rådhuset til en åben plads med masser af oplevelser. Her kan alle interesserede give deres mening til kende om, hvad der skal ske med pladsen i fremtiden. Det oplyses i en pressemeddelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Frederiksberg

Fra onsdag den 1. juli bliver en del af parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus omdannet til et midlertidigt byrum, hvor dialog om pladsens fremtid er i centrum. Kernen i byrummet bliver nemlig tre pavilloner, hvor alle interesserede kan se og udforske forskellige scenarier for pladsen i fremtiden.

Borgmester Simon Aggesen (C) glæder sig til det midlertidige byrum, og han opfordrer alle interesserede til at kigge forbi: ”Det bliver et charmerende byrum med masser af oplevelser for frederiksbergere i alle aldre. Jeg håber, at mange vil give deres mening til kende om scenarierne for pladsens fremtid – og også komme med deres egne forslag. En ting er sikker: Pladsen er en af de mest attraktive adresser i byen, så den bør bruges til andet og mere end bare parkeringspladser,” siger han.

Formand for By- og Miljøudvalget Jan E. Jørgensen ser også frem til at få borgernes input: ”Det midlertidige byrum kommer til at byde på sportsfaciliteter som boldbane, bordtennisbord, basketkurve samt en cykel- og løbehjulsbane for børn. Der bliver mulighed for teater og musik. Der vil være midlertidige stole og bænke, der indbyder til hygge og snak, og hvor det bliver muligt at nyde den mad og drikke, som vil kunne købes på pladsen” fortæller han.

Alle interesserede kan komme med deres mening i pavillonerne på pladsen. De kan også skrive på mail: pladsenbagraadhuset@frederiksberg.dk eller på Facebook. Sidste frist for at give sin mening til kende er 31. juli.

Alle input samles og indgår i en politisk drøftelse i efteråret om pladsens fremtid.