Regeringens aftale med regionerne om at øge antallet af tests markant hilses velkommen af Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen (C). Det oplyses i en pressemeddelse.

Genåbningen af Danmark ledsages af en langt mere offensiv teststrategi end tidligere. Den betyder blandt andet, at alle borgere med milde symptomer på coronavirus kan blive testet. Borgmester Simon Aggesen glæder sig over den øgede testkapacitet: ”Det er godt, at flere frederiksbergere får adgang til tests, så de kan få vished for, om de er eller har været smittet – og kan handle derefter. Min opfordring til alle med symptomer er: kontakt jeres praktiserende læge og få en test hurtigst muligt,” siger han.

Frederiksberg kommunes plejehjem og andre institutioner følger sundhedsmyndighedernes vejledninger og vil hjælpe med at tilbyde tests til alle relevante. Den nye offensive teststrategi anses for at være afgørende for, hvordan genåbningen af Danmark kommer til at forløbe. ”Derfor er det vigtigt, at vi støtter op, og at alle relevante bliver testet,” siger Simon Aggesen.