Vi har næsten altid nogle projekter kørende derhjemme, der både tager tid, penge og energi. Nogle gange kan det være svært at overskue, hvad der skal gøres og hvordan, men også hvem der skal gøre det – er det et projekt, du kan håndtere selv, eller skal du have hjælp til det?

Hvis du står foran en stor ombygning, er der rigtig mange områder af hjemmet, som er svære at have med at gøre. Det kan være udskiftning af badeværelset eller køkkenet eller en decideret nedrivning af vægge eller måske endda hele rum. Hvis ikke du har en baggrund inden for de mere praktiske erhverv, så du tør kaste dig ud i det selv, bør du overveje at finde en professionel, der kan sørge for, at det hele bliver gjort sikkert og korrekt.

Dette kan dog også virke som en uoverskuelig opgave, for hvem skal du kontakte? Det er nemlig ikke bare at kigge en oversigt igennem over for eksempel håndværker- eller malerfirmaer, for du vil jo også gerne have det bedst og billigst muligt – og hvilke af de mange firmaer er lige det?

Indhent gratis tilbud fra mange forskellige brancher
Hvis du går med en masse tanker om priser, kvalitet og det store udvalg af firmaer, kan du tage det helt roligt – det behøver slet ikke at være så svært, for du behøver ikke selv forsøge at navigere gennem junglen af firmaer.

Du kan nemlig indsamle tilbud fra forskellige firmaer med tilbudsformidleren Colego, der er din vej til et både nemmere og billigere projekt. Colego indsamler gratis tilbud fra lokalområdet, så uanset om du skal have lavet VVS på badeværelset, lagt nyt tag eller fældet det store, døde træ i baghaven, kan du finde et firma til det gennem Colego – gratis og uforpligtende.

Sådan bruger du Colego til at indhente tilbud
Når du ved, hvad du har brug for hjælp til, skal du udfylde en formular på hjemmesiden, hvor du beskriver opgaven. Jo flere oplysninger om opgaven du har, jo mere præcise tilbud kan du få tilbage, da det er nemmere for Colego at finde frem til et firma, der kan hjælpe dig med lige præcis dit projekt.

Du kan for eksempel kigge efter tømrere i København eller på Frederiksberg, som ellers kan være svære at få et overblik over, fordi der findes så mange. På Colegos hjemmeside kan du blandt andet se en liste over gode håndværkere i København, som er til at stole på, og som udfører et professionelt stykke arbejde.

Når du har kigget på de forskellige kategorier og udfyldt formularen, kan du bare læne dig tilbage – nu går Colego nemlig i gang med at finde firmaer på Frederiksberg, der matcher din beskrivelse bedst muligt. De kigger blandt andet på, hvor firmaerne ligger, så de kan finde et, der ligger i dit nærområde. Derudover sikrer de sig, at firmaet har både kapacitet og tid til at lave din opgave.

Snart vil forskellige firmaer kontakte dig med tilbud, der passer til din opgave, og så skal du blot finde ud af, hvilket firma du vil gå videre med. Du kan altid selv kontakte firmaerne, hvis du har flere spørgsmål, inden du vælger.

Du får op til tre tilbud via Colego, og det kan være en god idé at vente med at tage en beslutning, til du ved, at der ikke kommer flere.

Herefter er det dit eget ansvar at aftale de praktiske detaljer direkte med det firma, du har valgt ud fra tilbuddene. Hvis ingen af tilbuddene passer dig, kan du også altid lade være med at vælge mellem dem – tilbuddene er nemlig helt gratis og ganske uforpligtende.

Hvis du står foran en stor ombygning, er der rigtig mange områder af hjemmet, som er svære at have med at gøre. Pressefoto.