Årets mest velsmagende kokkekonkurrence er tilbage. Den 29. marts 2020 udfordrer Mejeriforeningen og Ost & ko igen landets kokke til at kreere kongerigets bedste ret med ost og dyste om præmien på 20.000 kr.

Foto: Ost & ko/Thomas Alcayaga.

I 2018 tog restaurant Jordnær sejren med en flan på Blå Grubé, hasselnødssablé, brændte figner og figenescabeche efter en tæt konkurrence med Falsled Kro, Restaurant Wilhelm, Søllerød Kro, Restaurant Kanalen, formel B, Trio, Kiin Kiin, Restaurant Hærværk og MeMu. Se alle retterne her og video fra eventen her.

I år er 190 restauranter inviteret til at ansøge med deres bud på Danmarks bedste osteret. På baggrund af kokkenes ansøgninger udvælges ti originale retter til konkurrencen. Det erfarne dommerpanel består af Helle Brønnum Carlsen, madkritiker på Weekendavisen, Lærke Kløvedal, madanmelder på Politiken, Lisbeth Jacobsen, restauratør og kok på Restaurationen, Rasmus Palsgård, journalist og madanmelder fra Feinschmeckeren og 360 Eat Guide og Erwin Lauterbach, restauratør og kok på Lumskebugten.

Tid og sted.
Danmarks bedste osteret 2020
29. marts kl. 12.00-16.00
CPH Food Space i Kødbyen, København

Tilmelding.
Dagen byder på imponerende gastronomi og oste-smagsoplevelser. Se hele programmet her og tilmeld dig til Simone Hauglund på simone@koalitionkbh.dk senest 22. marts.

Del på sociale medier