I sidste uge anbefalede regeringen, at alle arrangementer i marts måned med flere end 1000 gæster aflyses eller udskydes på grund af Covid-19.

Regeringens udmelding tager Kulturnatten selvfølgelig alvorligt. Gæsternes sikkerhed og helbred betyder meget for foreningen og arrangørerne, og Kulturnatten har overvejet nøje, om Den Lille Kulturnat bør gennemføres i år. Heldigvis er der under Den Lille Kulturnat altid under 1000 gæster samlet på ét sted på samme tid, og efter myndighedernes anbefalinger finder Den Lille Kulturnat derfor sted som planlagte København og på Frederiksberg på fredag den 13. marts kl. 16-20.

Kulturnatten holder løbende øje med udviklingen, følger de officielle anbefalinger og giver besked, hvis situationen skulle ændre sig. Ligesom de opfordrer gæster til at blive hjemme, hvis de føler sig sløje eller skidt tilpas, eller hvis de har været på ferie i nogle af de områder, der er hårdt ramt at Covid-19.

Kulturnatten er virkelig glade for fortsat at kunne tilbyde børn og voksne en dag i kulturens tegn, de og glæder sig til en spændende eftermiddag og aften med masser af underholdende og lærerige arrangementer for børn og deres voksne.

Mere om Den Lille Kulturnat på kulturnatten.dk.

Den Lille Kulturnat