Lørdag den 22. februar åbner Frederiksberg Rådhus dørene for alle byens børn og indbyder til årets største fastelavnsfest.

Hvad enten dit barn drømmer om at være en pokémon eller politibetjent, bager eller Batman, så er fastelavn en sjov mulighed for at bruge sin fantasi og blive en anden for en dag. Så find jeres bedste udklædning frem og vær med til en festlig dag i fuld fart på rådhuset med tøndeslagning, kroning af årets kattekonger og –dronninger, fastelavnsguf og masser af underholdning for små og store børn.

Borgmester Simon Aggesen (C) glæder sig til at byde byens børn velkommen: ”Fastelavnsfesten er suverænt den dag på året, hvor rådhushallen er allermest flot og farverig. Jeg glæder mig til en fantastisk fest med alle byens børn og deres familier”, siger han.

Fastelavnsfesten holdes på Frederiksberg Rådhus i rådhushallen lørdag den 22. februar. Dørene åbnes klokken 12 og festen slutter klokken 13.30. Alle er velkomne.

Bemærk at barne-/klapvogne ikke kan parkeres indenfor i år, da rådhusets indgang er under ombygning. Vognene kan i stedet parkeres udenfor på Frederiksberg Rådhusplads, hvor de vil være under opsyn.

For flere oplysninger, så videre her.