Mange tak for den lydhørhed kommunens afdeling for parkerings pladser har udført for regulering af ved opmaling af P-pladser ud for Carl Plougs Vej 2 (den nye åbne skolegård udfor Skolen ved Søerne). Indlæg af David M Gerschwald, Medlem af Ældrerådet.

I mange måneder af 2019 fik beboerne inddraget op mod 40 P-pladser på Niels Ebbesens Vej og Carl Plougs Vej under renoveringen af skolens gård og legeplads, der blev genåbnet af Borgmester Simon Aggesen i november.

I sidste uge blev der opmalet P-pladser på udfor Carl Plougs Vej 1-3. Da jeg så det ringede jeg til den respektive afdeling for en regulering af P-pladserne udfor CPV 2. Det var der så stor lydhørhed overfor, at allerede i dag mandag (den følgende arbejdsdag) har man ændret lidt på P-pladsernes vinkel, så der blev plads til 2 ekstra pladser uden at ændre på bredden af pladserne.
I disse spalter har vi borgere det med at brokke os over de forskellig dispositioner der udgår fra Rådhuset, derfor finder jeg det tilsvarende naturligt omgående at takke for jeres store og hurtige lydhørhed.

Det er vi rigtig mange borgere i kvarteret, der blive meget glade for i lang tid frem over.