Kommunalbestyrelsen har den 27. januar 2020 besluttet at ansætte Stig Henneberg som ny kommunaldirektør.

Foto af borgmester Simon Aggesen og kommende kommunaldirektør Stig Henneberg. Fotograf; Thomas Howalt Andersen.

Borgmester Simon Aggesen (C) glæder sig til samarbejdet: ”Ambitionerne er tårnhøje på Frederiksberg, og derfor har vi søgt en kommunaldirektør fra øverste hylde. Med Stig Henneberg får vi en dygtig og erfaren leder til at stå i spidsen for direktionen i Frederiksberg Kommune. Med ham sikrer vi et endnu stærkere hold på den administrative side til at udvikle vores grønne, mangfoldige og bæredygtige kommune til glæde for alle,” siger han.

Stig Henneberg er uddannet cand. scient. pol. og kommer fra en stilling som partner i rådgivervirksomheden Struensee & Co. Han har tidligere været afdelingschef i Finansministeriet. Også Stig Henneberg ser frem til samarbejdet:

”Frederiksberg er en veldrevet og dynamisk kommune, der sætter barren højt – uanset om det gælder velfærdsservice til kommunens borgere, investeringer i fremtidens by eller den vigtige bæredygtighedsdagsorden. Jeg glæder mig til at omsætte ambitionerne til virkelighed i samarbejde med borgmesteren, den øvrige kommunalbestyrelse og Frederiksberg Kommunes mange dygtige medarbejdere.”

Stig Henneberg begynder den 1. marts 2020. Læs hele meddelsen her.