Dagene bliver længere, og der er ekstra meget at glæde sig til, når foråret vender tilbage. Sidste år fik børnene nemlig deres helt egen Kulturnat, og den 13. marts vender Den Lille Kulturnat tilbage.

Den Lille Kulturnat

Det er Kulturnatten, som vi kender den; fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter – men udelukkende med særarrangementer for børn i selskab med deres voksne.
Den Lille Kulturnat finder sted den 13. marts 2019 kl. 16-20, og det bliver en underholdende dag med mange spændende, underholdende og lærerige særarrangementer over hele København og Frederiksberg.

Idéen til en Kulturnat for børn udsprang af den store interesse for Kulturnatten i efteråret og ønsket om flere arrangementer for børn. Den Lille Kulturnat finder derfor sted kl. 16-20, så også de mindre kan være med, selvom de skal tidligere i seng, og programmet vil indeholde arrangementer for børn mellem 2-5 år og 6-12 år. Det kan findes på Kulturnattens hjemmeside fra den 14. februar 2020.

Alle arrangementerne over hele København og Frederiksberg vil kun finde sted denne ene dag, og de vil alle give god mulighed for at udforske byen i børnehøjde på en magisk aften med teaterforestillinger, musik, spil, kunst, dyr og spændende historier.

Husk armbåndet.
Der er gratis adgang til alle arrangementerne med en billet i form af et armbånd, der kan købes i udvalgte 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet eller hos nogle af de medvirkende museer i indre by og på Frederiksberg og andre arrangører. Armbåndet kan købes fra den 2. marts og koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år. Man kan gratis medbringe fire børn under 12 år. Armbåndet gælder ikke som rejsehjemmel (billet) til bus, metro og tog.

Om Kulturnatten og Den Lille Kulturnat
Foreningen Kulturnatten i København tilrettelægger og gennemfører Kulturnatten, som har eksisteret siden 1993 og nu er byens største enkeltstående kulturelle begivenhed. Den 15. marts 2019 fandt Den Lille Kulturnat sted for første gang, og ligesom Kulturnatten i oktober var der arrangementer i hele København og på Frederiksberg. Foreningen Kulturnatten modtager ikke støtte fra stat eller kommune, og alle indtægter stammer fra billetsalg.

Læs mere om Den Lille Kulturnat og Kulturnatten på kulturnatten.dk.