Frederiksberg Erhvervsråd og Frederiksberg Erhverv glæder sig over den nye julebelysning på handelsstrøgene.  De seneste dage har byens borgere og handlende kunne glæde sig over de nye og langt mere klimavenlige juleguirlander, som nu pynter byens handelsstrøg.

Frederiksberg Kommune har fra 2019 overtaget opgaven med julebelysning fra Frederiksberg Erhverv, og en af de første opgaver har været at udskifte de gamle juleguirlander, som var udtjente og CO2-belastende.

Støtter detailhandlen.
”Jeg er glad for, at de nye smukke og klimavenlige juleguirlander vækker begejstring, og at byens butikker er tilfredse. Vi ønsker at bakke op om vores detailhandel, og forhåbentlig bidrager juleguirlanderne både til julestemningen og den lokale julehandel,” siger borgmester Simon Aggesen (C), der også er formand for Frederiksberg Erhvervsråd.

Også Frederiksberg Erhverv er tilfredse med den nye julebelysning.
”Det er blevet en god løsning, og vi sætter stor pris på den flotte og miljøvenlige julebelysning, som nu hænger til glæde for både butikker og handlende,” siger Christian Jensen, formand for Frederiksberg Erhverv.

Den nye julebelysning har sænket CO2-belastningen fra 3,6 ton til 0,8 ton. I alt hænger der 90 kæder på Gl. Kongevej, Falkoner Allé, H.C. Ørstedsvej, Godthåbsvej og Peter Bangsvej. Det er virksomheden Juleministeriet, som står for juleguirlanderne på vegne af Frederiksberg Kommune.

Fakta.
Frederiksberg Erhvervsråd er rådgivende over for kommunalbestyrelsen i sager som handler om virksomhedernes forhold på Frederiksberg.