Alle er velkomne, når to nye Storm P. gavlmalerier ved Nordens Plads indvies fredag den 6. december.

Frederiksberg er blevet to store kunstværker rigere. Ved Skolevænget på hjørnet af Sofus Franks Vænge og Helge Rodes Allé har Koerner Studio og den irske streetart kunstner Smug One udsmykket to gavle med Storm P. motiver. Den ene gavl viser et portræt af Storm P. omgivet af eksempler på sine opfindelsestegninger, mens den anden gavl er en gengivelse af Storm P.s oliemaleri ”Gårdsangeren” fra 1941.

De to nye gavlmalerier indvies fredag den 6. december klokken 14.30 ved Skolevænget på hjørnet af Sofus Franks Vænge og Helge Rodes Allé. Frederiksberg Forenede Boligselskaber, der ejer gavlene, byder velkommen og serverer lidt at drikke, og der vil blandt andet være taler af borgmester Simon Aggesen (C), kultur- og fritidsudvalgsformand Nikolaj Bøgh (C), og direktør for Frederiksberg Fonden Martin Dahl, der har finansieret gavlmalerierne sammen med Frederiksberg Kommune.

Borgmester Simon Aggesen ser frem til indvielsen: ”Det går stærkt med udviklingen ude ved Nordens Plads, og de to nye gavle spiller flot ind i den udvikling. De bliver et farverigt vartegn for området, og det glæder jeg mig til at fejre”, siger han.

Kultur- og Fritidsudvalgets formand Nikolaj Bøgh ser også frem til indvielsen: ”Gavlene viser en anderledes vinkel på Storm P., der både spiller sammen med og tilføjer en ny dimension til de øvrige Storm P. gavlmalerier på Frederiksberg. Det kan man opleve på en guidet Storm P. rundtur i byen, som medborgercentret arrangerer forud for indvielsen. Det bliver en spændende tur, og jeg håber, at rigtig mange har lyst til at tage med og selvfølgelig slutte af med at fejre de nye gavle sammen med os,” siger Nikolaj Bøgh.

Alle er velkomne til indvielsen, der finder sted fredag den 6. december klokken 14.30 ved Skolevænget på hjørnet af Sofus Franks Vænge og Helge Rodes Allé. Umiddelbart inden indvielsen, klokken 13.30 til 14.30 arrangerer medborgercentret Nordens Plads en guidet cykeltur rundt på Storm P. s Frederiksberg. Læs mere og tilmeld dig via linket i linkboksen.

Læs pressemeddelsen her.