Omdrejningspunktet for Yogarummet KBH’s indehaver Pia og hendes arbejde med mennesker, uanset om det har været gennem socialt arbejde eller gennem yogaundervisning, har altid været nærvær, egenomsorg og selvkærlighed. Nu sker der nye tiltag, med spændende muligheder.

Pia ser det som en vej til mere overskud, lethed og glæde i livet – noget mange af os ønsker og har brug for, men kan have svært ved at give os selv. Fordi hun ved, at det kan være vanskeligt at give sig selv disse ting (det er det for hende, og det er det for de fleste mennesker hun kender og møder i hendes liv), søger hun altid efter måder, hvorpå hun kan bidrage til at støtte folk til mere nærvær og glæde i livet – til at skabe rum til sig selv – indeni og i en måske travl hverdag.

Udover ugentlige yogahold og månedlige yogaworkshops, tilbydes nu også retreats og coaching. Deraf det nye navn: DIT RUM – coaching, yoga og retreats.

De nye tilbud betyder også, at Yogarummet KBH skifter navn, så det passer bedre til hendes vision om at give dig mulighed for at skabe rum til dig selv – uanset om det er gennem yoga, retreats eller coaching.

Vil du vide mere, så kan du læse mere lige her. Du kan også læse meget mere om DIT RUM – coaching, yoga og retreats på Dit Frederiksberg’s partnerside her. 

Yogarummet KBH