Så er det nu, du kan indstille virksomheder til Frederiksberg Erhvervspriser 2019. Fristen er 30. august. Hvert år sætter Frederiksberg Erhvervsråd fokus på Frederiksbergs erhvervsliv ved at udpege årets butik og årets virksomhed.

Erhvervsrådet efterlyser derfor kandidater til de to erhvervspriser, som uddeles den 6. november på årets store erhvervskonference, som i år holdes på CBS. Alle er velkomne til at indstille en virksomhed til enten Virksomhedsprisen eller Butiksprisen. Virksomheder kan også indstille sig selv.

Frederiksberg Kommune. Foto Anne Beth Witte

”På Frederiksberg har vi godt 10.000 private virksomheder, som er helt afgørende for byens liv og udvikling. Dem vil vi gerne anerkende, så derfor spørger vi alle på Frederiksberg om hjælp til at finde de virksomheder, der gør det ekstra godt – og som noget nyt i år kommer jeg til at vægte miljø- og bæredygtighedshensyn ekstra højt. Der er heldigvis mange dygtige virksomheder på Frederiksberg, så jeg håber på at se mange indstillinger i år,” siger borgmester Simon Aggesen (C).

Du kan sende din indstilling til erhverv@frederiksberg.dk senest den 30. august.

Bedømmelseskriterier, Erhvervsrådet lægger til grund for tildeling af prisen, er virksomhedens:
– miljø- og bæredygtighedshensyn
– fremtoning i bred forstand, for eksempel betjening, service, hjemmeside og facade
– økonomisk vækst, for eksempel omsætning, overskud og eksport
– markedsføring
– produkters eller ydelsers kvalitet
– personalepolitik og sociale ansvarlighed
– særlige arkitektoniske eller kunstneriske fremtræden

Erhvervsprisen blev uddelt første gang i 2000. Sidste års vindere var MiNALTAN (virksomhedsprisen) og Amladcykler (butiksprisen). Læs mere om Frederiksberg Erhvervspriser her.