Tag din familie under armen og få nogle fantastiske oplevelser i Zoologisk Have København, som altid byder på alverdens oplevelser for børn og voksne. Det gjorde vores praktikanter, Isabella og Maliyah, i søndags. 

Her var Dit Frederiksberg forbi med de to dygtige praktikanter, Isabella og Maliyah på 11 år, som begge var udstyret med et godt kamera, vandflasker og gode sko! Klar til at indtage Zoo og det gik hurtigt løs med knipserierne i både stående og siddende stillinger. Der blev arbejdet hårdt, og på trods af dette, så nåede de ikke hele vejen rundt i haven, inden de 3 timer var pist væk forsvundet. De var alligevel glade og tilfredse med deres arbejde, men de var begge enige om: Det er altså ret hårdt at tage billeder – og ja, det ved vi alt om og giver dem ret. Det er ikke ‘bare lige’.

Klar, parat, start – her ses de to dygtige praktikanter, Isabella og Maliyah.

Tag med rundt på deres tur lige her og nyd de herlige billeder. Vi starter med Maliyah’s billeder. Hvis du også har taget et fint foto af sommeren i dit hood, er du velkommen til at dele det med os på redaktion@dit-frederiksberg.dk. Send gerne billedet i god opløsning og med lidt tekst til.

 

Så er det Isabella’s billeder vi skal kigge på.

Dit Frederiksberg måtte selvfølgelig også lige skyde et par stykker, altså billeder, så hvis du orker flere, så se med her.

Så er der lidt snacks på menuen!

Slået op af Dit Frederiksberg i Søndag den 21. juli 2019