Fredag den 14. juni slår køkkenkæden DESIGNA dørene op til sin første flagship store i hjertet af hovedstadens køkkenmekka. Samtidig med butiksåbningen lancerer DESIGNA et nyt designkoncept tilpasset de kræsne storby-kunder.

Mange vil mene, at køkkenet er “hjemmets hjerte”. Det er i køkkenet, samtaler opstår, hvor madkundskaber udforskes, hvor hverdagen leves og ofte også hvor de bedste fester ender. Køkkenet er uomtvisteligt et af de vigtigste rum i boligen, hvilket et voksende køkkensalg i de større byer er et tydeligt bevis på.

Det samme er åbningen af DESIGNAs nye 500 m2 store showroom og flagship store i centrum af København. Åbningen er en naturlig brik i et større vækstpuslespil, som kædens nye ejere er i færd med at lægge. Ledelsen og den nye ejerkreds med erhvervsmanden Per Christensen i spidsen har det seneste år for alvor sat skub i vækstambitionerne hos den midtjyske køkkenproducent, der står over for en offensiv i de største danske byer.

Den nye butik har adresse på Ved Vesterport 6, København V. På hjørnet af Gl. Kongevej og Nyropsgade. PR-foto DESIGNA

“Det er en kæmpestor glæde for os, at vi som et led i en større offensiv lægger ud med at åbne en nyindrettet butik på én af Københavns allerbedste adresser. Vores ambition er enkel – vi vil invitere indenfor i Københavns flotteste køkkenbutik, der vil overraske og være anderledes end andre traditionelle køkkenbutikker. Derfor lancerer vi samtidig et nyt storby-koncept med nøje udvalgte modeller og designs fra vores sortiment, der skal bidrage til at styrke det samlede DESIGNA-koncept markant”, udtaler direktør i DESIGNA, Erik Høj.

Mere madværksted – mindre designmøbel.
Med butiksåbningen samt lanceringen af et nyt storby-koncept ønsker DESIGNA at finde tilbage til tidligere tiders fokus på køkkenet som et madværksted mere end det designmøbel, køkkenet også er. I stedet for at spørge om budget og farvepræferencer, vil DESIGNA i højere grad spørge ind til, hvilken type mad kunden oftest laver i sit køkken, hvor mange der typisk kokkereres til, og hvorvidt kunden dyrker madlavning som en hobby eller ej. Det er maden, det handler om.

“I dag fremtræder køkkenet ofte som et funktionelt designmøbel, hvor vi med skarpt blik for design og æstetik er kommet væk fra køkkenets oprindelige funktion, nemlig at være et madværksted. Vores helt klare mission er at bringe maden tilbage i køkkenet og vise, at vores køkkener ikke blot er designelementer; de er først og fremmest til at lave mad i – uanset om menuen står på en leverpostejmad eller coq au vin”, fortæller DESIGNAs direktør Erik Høj.

Byg dit personlige køkken.
Med øje for den enkelte families behov har DESIGNA udviklet konceptet Bricks by DESIGNA. Her kan man i byggeklods-stil placere skufferne præcis, som man vil og dermed få et 100 % personligt design. Denne løsning er DESIGNA de eneste, der tilbyder, hvis man ser bort fra regulære og ofte mere bekostelige snedkerkøkkener. Det nye koncept bakker op om køkkenproducentens ønske om at tilbyde køkkener, hvor design, form, funktion og gedigen møbelkvalitet går hånd i hånd uden at udhule pengepungen.

Den nye DESIGNA flagship store i København er åben for alle fra fredag den 14. juni kl. 10.00. Find nærmerste DESIGNA-butik og se flere køkkener på www.designa.dk