Du ved det – vi ved det – og Kodan Fisk på Gammel Kongevej ved det også. Fisk og skaldyr ligger i toppen af Madpyramiden, og i den skønne fiskeforretning gør de hver dag deres bedste for at tilfredsstille jer kunders behov for frisk fisk, vildt, røgvarer, færdigretter og delikatesser. 

De ved hvad de taler om og du ved helt sikkert, at du altid får den bedste kvalitet, og en del af succesen skyldes, at varerne bliver nøje udvalgt på Københavns fisketorv af en herre der står bag indkøbene. Det er deres far, som har mere end 40 års erfaring i branchen og han filitere alt fra sild til haj på et splitsekund.​ Denne erfaring har han med kærlig hånd bragt videre til Lav, som overtog butikken for 12 år tilbage. Kun for 2½ år siden, blev der lavet et generationsskifte.

Det er helt forståeligt at kunderne elsker Kodan Fisk, for de går ikke på kompromis med kvaliteten, skøn betjening, dejlige smil og fantastisk råd og vejledning. De har i generationer været kendt for høj kvalitet af frisk fisk og muligvis Sjællands bedste fjordrejer. 

Når du læser på Kodan Fisk’s hjemmeside, finder du bl.a. en anbefaling fra Charlotte fra Restaurant Grøften, som er ansvarlig for indkøb af fjordrejerne, som understøtte ovenstående. “-Jeres rejer er rigtig gode og altid friske, vi har altid være tilfredse med dem og vi er rigtig glade for måden i piller dem på. I lader selve kroppen af rejen sidde på, så man får en hel reje og ikke kun halen, dette er vores kunder meget begejstrede for.”

Ja, der er meget mere, og vil du gerne gode råd og tip, vide mere om fjordrejer og meget mere generelt, kan du med ro i sindet klikke dig videre til deres hjemmeside lige her. Her har du også mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Så går du ikke glip af herlighederne. Klik dig videre her.

Dit Frederiksberg var på besøg forleden og der var en dejlig sludren blandt kunderne, som alle var enige om: Det ER bare en skøn forretning! Vi fik lov til at ‘fange’ disse friske billeder fra butikkens overdådige kølerdiske. Fisk med fisk på – og masser af smil.