Fredag den 3 maj afholdte Gotvedinstituttet et brag af en dobbelt-jubilæumsfest, hvor der var bobler, dans og træning, da de fejrede uddannelsens 60-års jubilæum og Gymnastikhusets 120-års jubilæum. Herlighederne startede kl. 16 og det gik ikke stille for sig. 

For 60 år siden grundlagde hele Danmarks gymnastik-ikon, Helle Gotved, uddannelsen til bevægelsespædagog. Uddannelsen fik betydning for, hvordan de dyrker gymnastik i hele landet.

Festen startede kl. 16 med bobler i glassene og en varm velkomst af Gotvedinstituttets bestyrelsesformand, James Høpner. Efterfølgende kunne man opleve, forfatter Hans Boll-Johansen, fortælle om visionære N. H. Rasmussen, samt arkitekten, Simon Hvidt, fortælle om, hvor vigtigt det er for kulturarven at bevare fredede bygninger. Herefter var der sang, musik, og dans, inden der blev budt på rundvisning med arkitekt Leif Hansen i deres smukke Gymnastikhus, der rummer Københavns første gymnastiksal med ribber, bomme og barrer, og som Helle Gotveds far, N.H. Rasmussen, fik bygget for 120 år siden. 

Dit Frederiksberg var inviteret med. Se alle billederne her.