Hvilken energi mærker du i din krop i dag? Er den lav, er den høj, skal der hviles, eller er der behov for aktivitet? Mærk, hvad du har brug for i dag, og gør hvad der er muligt for at give dig selv dét.

Den kærlige reminder kommer netop fra Pia, indehaver af Yogarummet KBH. Hun forsøger altid at videregive hvad hun oplever i egen praksis; yogaen som et indre rum,

Foto: Yogarummet KBH

hvor krop, åndedræt og sind samles. Et rum hvor det bliver muligt at komme tæt på sig selv og på stilheden bag alle de ord, tanker, billeder og følelser, der ellers bevæger sig i sindet i det daglige.

Med hendes undervisning ønsker hun at støtte dig til at styrke forbindelsen til dig selv; så mange af os lever travle liv, og kan fra tid til anden have en oplevelse af at miste vores evne til at mærke, hvad der er vigtigt for os, og hvad der er godt for os. Med yogaen som ramme, vil Pia forsøge at give dig et pusterum, hvor du får muligheden for at genetablere forbindelsen til dig selv.

Du vil blive opfordret til at udføre din yoga med nærvær, så du forbliver til stede i din krop, og dermed også i nuet. Det er det vigtigt, at du gennem dette nærvær også bliver i stand til at lytte til din krop, så intet forceres på din vej med yoga.

Følg med på facebooksiden her og se om det er noget for dig.