FRBDAGE står for døren, og byens kultur-, forenings-, og handelsliv har igen samlet et stort og varieret program, hvor de gode oplevelser står i kø. Tag familien, venner eller din nabo under armen og oplev Frederiksberg sammen.

I weekenden den 10. til 12. maj samles byen om FRBDAGE 2019 – tre dage med gadefester, markeder, musik, aktiviteter og underholdning for alle. FRBDAGE er din mulighed for at lære din by bedre at kende og at støtte op om fællesskabet på Frederiksberg. Uanset alder og interesser er der et utal af gode oplevelser i vente.

Foto: Anne Beth Witte

”FRBDAGE samler byen om en masse hyggelige arrangementer og aktiviteter, hvor nøgleordene er forår, fællesskab og Frederiksberg. Jeg glæder mig til at komme rundt i byen og mærke stemningen – og jeg håber, at rigtig mange har lyst til at være med”, siger borgmester Simon Aggesen (C).

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Nikolaj Bøgh (C) glæder sig også til FRBDAGE:
”I år har vi føjet nogle nye initiativer til de kendte og populære FRBDAGE-aktiviteter som gadefesterne og familiedagen. Med blandt andet fællesspisninger og tema-byvandringer sætter vi fokus på det, der er særligt for Frederiksberg; historien, det grønne og nærheden. Det glæder jeg mig til at opleve”, siger han.

Formand for Frederiksberg Erhverv, Christian Jensen udtaler om FRBDAGE: ”Det særlige ved FRBDAGE er den fælles Frederiksberg oplevelse, hvor vi får lejlighed til at opleve værdien af lokale butikker. Byens butikker har et motto, som lyder “Lokale butikker – sammen skaber vi byen. Det er netop, hvad vi oplever ved FRBDAGENE. Ved FRBDAGENE bliver værdien af fællesskabet med lokale butikker synlig – her giver vi byens borgere den ekstra oplevelse, som de ikke kan få ved at handle på internettet – nemlig livet tilbage til byen.”

Se hele programmet for FRBDAGE på frbdage.frederiksberg.dk eller følg med på facebook.com/frbdage.