Der er forårsfornemmelser i luften, og om kun et par uger er det tid til den allerførste Kulturnat for små og store børn. Programmet byder på mange spændende, underholdende og lærerige særarrangementer over hele København og Frederiksberg – og det kan nu ses på Kulturnattens hjemmeside.

Den Lille Kulturnat finder sted den 15. marts 2019 kl. 16-21, og det bliver en underholdende dag i børnehøjde. Kulturnatten, som du kender den; fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter. Men udelukkende med arrangementer for børn i selskab med deres voksne.

Idéen til Kulturnat for børn udspringer af den store interesse for Kulturnatten i efteråret og ønsket om flere arrangementer for børn – også de mindre, så de kan være med, selvom de skal tidligere i seng. Programmet indeholder derfor arrangementer for små og store børn, og det kan nu ses på Kulturnattens hjemmeside.

Alle arrangementerne over hele København og Frederiksberg vil kun finde sted denne ene dag, og de bliver underholdende og lærerige. Børnene kan glæde sig til blandt andet at gå på opdagelse hos Børnenes Brandstation hos Hovedstadens Beredskab, lære mere om de seje motorcykler hos Politimuseet eller om solens rejse hos Osram Huset. Besøge Teglværket i Sydhavnen, som inviterer til dans, cirkus og graffiti-tricks. Eller at gå på skattejagt i Synagogen, feste hos Nikolaj Kunsthal, være statsminister for en dag på Arbejdermuseet, løse en over 2000 år gammel mordgåde hos Ny Carlsberg Glyptotek, lege med Verdensmål hos FN Byen og fejre fødselsdag hos Zoologisk Have.

Mange andre steder byder også på teaterforestillinger, musik, spil, kunst, magiske dyr og spændende historier, og hele programmet kan ses nu kulturnatten.dk.

Link til programmet lige her.

PR Kulturnat