Bahnes butik i Frederiksberg Centret har netop vundet den fornemme internationale GIA Award, som er blevet uddelt ved et stort Awardshow i Chicago. Her blev Bahne kåret som en af verdens fem bedste butikker for at være særdeles innovativ og nytænkende inden for design- og interiørbranchen.

PR Foto Bahne

Frederiksbergborgerne kan nu besøge en af verdens bedste butikker. Den ligger nemlig i hjertet af Frederiksberg – nærmere bestemt i Frederiksberg Centret på Falkoner Allé. Det er livsstilforretningen Bahne, der, af en international jury, netop er blevet udvalgt som vinder af prisen ”The gia Global Award for Retail excellence”, der hvert år bliver uddelt af organisationen International Housewares Association i Chicago. Prisen er en af de mest anerkendte priser inden for design- og interiørbranchen, og nomineringen til prisen skete, da Bahne i Frederiksberg Centreret i august vandt den eftertragtede danske pris ”Designbaseprisen”.

Bahne var nomineret blandt nogle af verdens bedste butikker og udvalgt som en af fem vindere – og den eneste danske butik, der løb med prisen. ”Vi er meget stolte og ydmyge over at have modtaget denne store anerkendelse – særligt på vegne af vores fantastiske personale. Prisen skyldes først og fremmest en stor holdindsats bag kulisserne, og den giver os mod på at fortsætte arbejdet med at gøre alle Bahnebutikkerne unikke med et lokalt præg og fokus på individuel service,” siger Jacob Bahne, der er indehaver af Bahnes 20 butikker rundt omkring i Danmark.

Jacob Bahne er ligeledes en af de drivende kræfter bag hele butikskonceptet. I butikken arbejdes der med temaer, og hver tredje måned re-designes forretningen, så den følger sæsonerne – og der er igennem butikken skabt temaer, områder og stemninger, der understøtter den spændende forbrugeroplevelse.

Det var butikschef Calina Kokholm, der var i Chicago for at modtage prisen. ”Jeg er så utrolig stolt og glad for denne pris. Vi stræber hver dag efter at tilbyde Frederiksbergborgerne det perfekte miks mellem bolig, interiør og mode, og det er derfor så dejligt at modtage en anerkendelse for dette, der understreger, at vi er på rette vej,” fortæller Calina Kokholm.