Der er forårsfornemmelser i luften, og den allerførste Kulturnat for små og store børn nærmer sig med hastige skridt.

Den Lille Kulturnat finder sted for første gang den 15. marts 2019 kl. 16-21,
og det bliver en underholdende dag i børnehøjde. Kulturnatten som du kender den; fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter – men udelukkende med arrangementer for børn sammen med deres voksne.

Pressefoto PR Kulturnat

Idéen til Kulturnat for børn udspringer af den store interesse for Kulturnatten i efteråret og ønsket om flere arrangementer for børn – også de mindre, så de kan være med, selvom de skal tidligere i seng. Programmet vil derfor indeholde rigtig mange særarrangementer for børn mellem 2-5 år og 6-12 år, og det kan ses på kulturnatten.dk fra den 1. marts.

Vi kan dog allerede nu afsløre, at alle arrangementer vil være spændende, underholdende og lærerige, og at de finder sted over hele København og Frederiksberg.

Der bliver fri adgang til alle arrangementerne med en billet i form af et armbånd, der kan købes hos 7-Eleven eller nogle af de medvirkende museer i indre by og på Frederiksberg.

Armbåndet kan købes fra den 1. marts og koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år. Man kan gratis medbringe fire børn under 12 år. Men hvis man allerede nu vil sikre sig billet, kan de også købe i Kulturnattens webshop.

kulturnatten.dk findes der mere information om salgssteder og arrangører, ligesom man traditionen tro kan planlægge sin tur gennem byen under ’Min Kulturnat’, når programmet er klar.