Frederiksbergs første børnehøjskole inviterer børn til en uge med kultur, leg og nye fællesskaber. Bag højskolen står Teatret Riddersalen, Design-firmaet NoWhereLand og Biblioteket Frederiksberg.

Alle børn på Frederiksberg inviteres til børnehøjskole i vinterferien. Her vil børnene blandt andet opleve teaterforestillingen Æblet falder ikke langt fra stammen i Riddersalen – bag scenen og som publikum. De vil prøve kræfter med stop motion-film, bygge en fantasiby og lave deres egen kunstudstilling.

”Vi glæder os til at byde en masse børn velkommen til en sjov uge, hvor vi sammen kaster os ud i nye projekter, skaber ting helt selv, viser vores stemmer og får mod til at arbejde kreativt og oplever at være en del af et nyt fællesskab,” siger Mette Vestergaard, projekt- & Udviklingsmedarbejder på Biblioteket Frederiksberg.

Børnehøjskolen er for børn i alderen syv-10 år og finder sted tirsdag til fredag i uge 7 på Medborgercentret Nordens Plads. Alle dage fra klokken 10 – 13. Højskolen afsluttes med en fernisering fredag aften med fællesspisning for børnene og deres familier og venner. Børnehøjskolen er et led i en større indsats for at skabe bedre naboskab og medborgerskab på tværs af Nordens Plads og Frederiksberg. Læs mere her.

Hvis I vil vide mere eller kigge forbi Børnehøjskolen, så kontakt:
· Mette Vestergaard, projekt- og udviklingsmedarbejder, Biblioteket Frederiksberg, 2898 1952, mean@frederiksberg.dk
· Stine Torp Carlsen, kommunikationsansvarlig, Biblioteket Frederiksberg, 40830770

Om Medborgercentret Nordens Plads.
Medborgercentret Nordens Plads er en del af Biblioteket Frederiksberg og skal bidrage til mere frivillighed, livskvalitet, samskabelse, kulturelt liv, mangfoldighed og social kapital omkring Nordens Plads og på Frederiksberg i det hele taget.