Bæredygtigt Frederiksberg spørg borgerne på Frederiksberg om Værnedamsvej-kvarteret skal ødelægges af en kæmpe kontorbygning? Det skal Frederiksbergs politikere stemme om på mandag.

Foto: Bæredygtigt Frederiksberg

De skriver således på deres Facebook-opslag:
I november stemte Frederiksbergs politikere nej til ejendomsinvestoren Angelo Gordons plan om at bygge højere, tættere og større i Værnedamsvej-karreen. Thyge Enevoldsen (EL), Balder Mørk Andersen (SF), Ruben Kidde (RV), Gunvor Wibroe (S), Jan E. Jørgensen (V) og Nikolaj Bøgh (KF) lovede i november, at der ikke ville komme mere nyt byggeri i baggårdsmiljøet. De lovede, at karreens baggård ikke skulle fyldes op med byggeri.

Nu vil ejendomsinvestoren Angelo Gordon og Frederiksberg Kommune i stedet bygge en kæmpestor og voldsom kontorbygning ud mod Værnedamsvej. De vil rive en stor del af Den Franske Skoles bygning ud mod Værnedamsvej ned og i stedet bygge en kæmpe kontorbygning på op til 7 etager. Den skal være over dobbelt så stor som den nuværende bygning, så den bliver meget højere, bredere og dybere. Og en stor del af den nuværende skolegård vil forsvinde og blive bebygget. Plads som ellers skulle være brugt til en grøn byhave for hele byen, der hvor der i dag er skolegård.

En så stor og voldsom kontorbygning passer slet ikke ind i Værnedamsvejs hyggelige byliv med små og charmerende forretninger. Og den vil betyde trafik- og parkeringskaos på grund af de hundredevis af flere biler, der skal parkere.

Du kan læse resten af opslaget lige her, og samtidig give din mening til kende, som Bæredygtigt Frederiksberg efterspørger.