Når de kolde dage har omfavnet børnene på Frederiksberg,  så bør det overvejes at besøge det eventyrlige Børnemuseet, som er et fantastisk samlingssted for børnefamilier, der elsker hygge og kreative oplevelser.

Børnemuseet holder til i den ombygget hestestald i et af Frederiksbergs hyggeligste områder – lige mellem søernes fredelige gangstier og Gammel Kongevejs mange butikker. Adressen er; Svanholmsvej 3A.

Når du træder ind i det lille museum, bliver du mødt af den hjemmelig atmosfære, duften af skøn hjemmebag og børn der er nysgerrige på alle de mange muligheder, kreative lege og alt det andet, som der kan underholdes med. Latteren og nysgerrigheden er i fokus, for Børnemuseet inviterer nemlig til en blanding af leg, kreativ udfoldelse og læring. Det er med hjælp fra de smilende medarbejdere, som tydeligt er glade for børn, kunsten og de forskellige kreative ideer, og de er hele tiden klar til at hjælpe og vejlede jer igennem mulighederne.

Læser du på hjemmesiden, står der: Udover de faste kreative aktiviteter, består Børnemuseet af temarummene Aladdins Hule, Hjemme hos Bedste og Bageriet – de er alle indrettet til at stimulere børns fantasi, nysgerrighed og leg. Aladdins Hule er et teaterrum, hvor der bl.a. er en lille scene og en kiste fuld af udklædningstøj. Hjemme hos Bedste er indrettet som en hyggelig stue, hvor man kan sætte sig med en af de mange bøger, der ligger i Bedstes skuffer. Bageriet er et selskabslokale med kringler og kagemænd, og det er her deres løbende bageworkshops bliver afholdt. Bageriet kan også bookes til børnefødselsdage eller andre events.

Dit Frederiksberg’s fotografassistent, Jesper Thode Larsen var forbi på et hyggeligt besøg. Tag et kig med her og få et lille indblik i det eventyrlige hus.

Det kan varmt anbefales, at I besøger Børnemuseet, men vil I vide mere, så læs videre på deres hjemmeside. I kan også følge med på deres Facebook eller Instagram lige her.