Et flot, praktisk og økonomisk gulv er noget de fleste sætter pris på, når de skal have nyt gulv, uanset om gulvet skal lægges i det private hjem eller i en virksomhed. Jelu Gulvbelægning har specialiseret sig i det alsidige gulvmateriale.

Foto: Jelu Vinylgulve

Vil du gerne slippe for vedligeholdelsen?
Et hvidolieret egetræsgulv er uden tvivl rigtig smukt, men ikke desto mindre kræver det en hel del vedligeholdelse og opmærksomhed. I et travlt familiehjem eller i en stor virksomhed, kan det være svært at finde tiden og overskuddet til at vedligeholde og tørre hver en plet op, der falder på gulvet.

Derfor vælger flere og flere private hjem, som erhverv, at få monteret det praktiske og alsidige vinylgulv.

Børneleg, kontorstole eller vandplask?
Men hvorfor er det så smart, det vinylgulv? Først og fremmest består vinylgulve af en helt lukket overflade uden sprækker og samlinger, som man kender det fra især trægulve og flisegulve. Den lukkede overflade gør, at gulvet er utrolig nemt at holde rent, og at du blot behøver at svinge gulvmåtten let og elegant. Ved vinylgulve skal der nemlig hverken knofedt, ømme knæ eller sved på panden, når ungerne har hældt store dele af maden ned på gulvet i stedet for i munden.

Vinylgulve passer også til dit hjem eller virksomhed!
Med sin lukkede overflade egner vinylgulve sig både til private stuer, vådrum og kontorer. Gulvet er slidstærkt, suger ikke og kan nemt tørres over, hvorfor både mange private og virksomheder, men også køkkener, laboratorier og hospitaler vælger at få etableret et sådant gulv. Med det praktiske gulv skulle man tro, at man er nødt til at gå på kompromis med udseendet, men vinylgulve findes i et utal af designs og farver, så det bliver en integreret del af rummet.

Jelu Gulvbelægning har efterhånden monteret et utal af vinylgulve Frederiksberg for både private, erhverv og kommunen.