Nu kan Frederiksbergborgerne få hjemmelavet mad til døren fra lokalkendingen Homemate.

Kniber det med tid og overskud til at sætte hjemmelavet aftensmad på bordet i hverdagen, er der godt nyt fra madkonceptet Homemate på Peter Bangs vej og Frederiksberg Allé. De lancerer nu en ugekasse med mad til to dage, der er klar på 15 min. i ovnen, leveret til døren.

Pressefoto Homemate

Det kan være en stor udfordring at planlægge, købe ind til og tilberede hjemmelavet mad i en hektisk hverdag, hvor både job, skole og familieliv skal gå op i en højere enhed. Det samme gælder lysten og overskuddet til at handle og kaste sig over kød- eller grøntsagsgryderne, hvis man bor alene. Det vil Homemate, der har to butikker på Frederiksberg på Peter Bangs vej og på hjørnet af Værnedamsvej og Frederiksberg Allé, lave om på. Ready-to-cook-konceptet tilbyder retter med sæsonens ferske, friske råvarer anrettet i foliebakker, som kun kræver et kvarter i ovnen, og nu introducerer Homemate en ny ugekasse med maden leveret til døren på abonnement hver uge.

”Når vi taler med Frederiksbergborgere i butikkerne står det klart, at de gerne vil have lækker, sund og varieret aftensmad – men i en travl hverdag kan det være svært at overskue eller nå. Der findes allerede mange gode måltidskasser på markedet, som sparer dig for en tur i supermarkedet, men de kræver stadig, at du sætter tid af til at læse opskriften, tilberede maden og vaske op bagefter. Vi vil hellere have, at du bruger den tid sammen med dem, du holder af. Derfor introducerer vi en ugekasse, der gør det så

Pressefoto Homemate

nemt som muligt at få god, hjemmelavet mad, fordi alt forarbejdet er gjort. Vi vover pelsen lidt og kalder den verdens – måske – nemmeste måltidskasse, ” fortæller Eric-Alan Rapp, direktør og stifter af Homemate.

Mad til både kødspiseren, vegetaren og de små.
Ugekassen indeholder aftensmåltider til to dage, og du sammensætter selv indholdet ud fra fire middagsvarianter med fisk, kød, veganske retter samt børnemenu. Alle portionsstørrelserne er beregnet til en person, så familien enten kan få samme menu eller hver deres ret, og kassen kan tilpasses efter hvor mange I spiser med. Målet er at gøre det nemt at spise forskelligt – sammen.

”Vi ville gerne tilbyde en fleksibel måltidskasse, du kan tilpasse efter dine behov: hvad enten du bor selv eller er en del af en familie, om du spiser kød, mens en anden er vegetar, eller du gerne vil variere mellem fisk, kød og grønt igennem ugen. Alle om bordet kan spise sammen uden nødvendigvis at skulle have samme menu. Det gør det nemt at tage hensyn uden at gå på kompromis, ” fortæller Eric-Alan Rapp.

Middagsvarianterne indeholder en hovedret med tilbehør til to dage, og menuen skifter hver uge. Retterne koster i gennemsnit 64,5 kr. pr. person pr. dag. Er du ekstra sulten kan du tilføje brød og salat til 25 kr. pr. person pr. dag. Børnemenuen koster 54,5 kr. pr. barn pr. dag.

Ugekassen leveres hver søndag, mandag eller tirsdag mellem kl. 17 og 21 til alle postnumre mellem 0-2099, eller kan afhentes gratis i en af Homemates butikker. Der er ingen bindingsperiode.

Du kan sammensætte og bestille Homemates ugekasse på www.homemate.dk/ugekasse, hvor der lige nu er 50 procents rabat på første køb og levering.