På søndag holder Nordisk Film Biografer sin Store Biografdag, hvor man kan komme i biografen for blot 50 kroner. Men desværre er der nu e-mails i omløb om begivenheden, som ser ud til at være fra Nordisk Film Biografer, men som er falske.

“Vi glæder os rigtig meget til Nordisk Films Store Biografdag på søndag, hvor man kan komme i biografen for blot 50 kroner per billet. Desværre er vi blevet informeret om, at falske mails omkring vores begivenhed er i omløb. I disse e-mails, som er udsendt i vores navn, opfordres man bl.a. til at klikke på et link til et spørgeskema. Vi opfordrer til at slette de falske beskeder og undgå at klikke på nogle links,” siger Vibeke Wolfsberg, der er kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer.

Billetter til Nordisk Films Store Biografdag kan købes på den officielle hjemmeside: www.nfbio.dk – og koster 50 kr. pr billet til alle forestillinger i samtlige 22 Nordisk Film Biografer og bliver afviklet søndag d. 19. august.

Nordisk Film Biografer gør alt, hvad man kan for at få de falske mails og SMS’er stoppet, og har blandt andet valgt at politianmelde sagen.

pressefoto: Sofie Schmidt Christensen
Brand Manager i Nordisk Film Biografer