Nu er det tid til en af Frederiksbergs nyere traditioner: at præmiere Frederiksbergs skilte og facader og deres særlige bidrag til byens æstetik. Alle er velkomne til at bidrage med en eller flere nomineringer.

Du kan nominere ved at sende en mail til bbe@frederiksberg.dk, og fra 30. juli kan du også nominere på Facebook-siden. Sidste frist for nominering er den 26. august. Vinderne offentliggøres den 22. oktober.

Der er ingen særlige krav til en nominering, men alle der nominerer opfordres til at give en begrundelse og til at vedhæfte eller opslå et billede.

I år er der særligt fokus på bæredygtighed i årets præmiering. Særligt energirenoverede bygninger, hvor renoveringen ikke er gået ud over æstetikken, er efterspurgte af juryen. Men alle forslag er velkomne og vil komme i betragtning.

Det er facadeudvalget der udpeger de endelige vindere, og det er anden gang, præmieringen finder sted, som vil finde sted hvert andet år fremadrettet.

I 2016 vandt Andelsboligforeningen Alhambra på Frederiksberg Allé 42 A-B i kategorien ”den respektfulde
renovering”. I kategori ”den hele bygning” vandt Godthåbsvej 38 / Kronprinsesse Sofies Vej 2-6. Kategorien ”den skæve detalje” havde to vindere – begge herrefrisører. Herrefrisøren på Peter Bangs
Vej 58 og Men´s Cutting Club på Dalgas Boulevard.

Foto: Presseservice: Gitte Dons