Dit Frederiksberg var på besøg i den hyggelige salon i Smallegade 43 og blev mødt at en meget sød og smilende ung kvinde. Det viste sig, at hun er indehaver af salonen der nu har ligget i Smallegade i 1. år.

Signe N. Aalboeg er både uddannet frisør og uddannet makeup artist, så hos Coifffure & Make-up  er man i yderst kyndige hænder, hvilket Redaktøren på Dit Frederiksberg fandt ud af – aldrig har hendes øjnebryn set så pæne ud, både i farve og i form.

Signe har altid haft en drøm om, at blive selvstændig, men havde bestemt ikke regnet med, at det skulle gå så hurtigt. Hun blev færdiguddannet som frisør i 2016 og tog derefter uddannelsen som makeup artist, og i 2017 købte hun sammen med hendes kæreste (som for øvrigt slet ikke har noget med branchen at gøre) salonen i Smallegade. Siden er det gået slag i slag og idag har Signe en kæmpe kundekreds, og vil man booke tid, skal man huske at gøre det i god tid.

Signe er rigtig glad for den store interesse og alle de tilfredse kunder hun har, og hun er ligeledes meget glad for at være selvstændig – som hun siger: “Jeg bestemmer selv, jeg kan gøre hvad jeg vil, vælger jeg at holde længere åben en dag, så  gør jeg det, jeg bestemmer selv hvornår jeg vil holde ferie – i det hele taget føler jeg en enorm frihed i at være selvstændig”

På hjemmesiden kan du booke tid, se hvilke behandlinger  Coifffure & Make-up tilbyder og se åbningstider. Du kan også følge salonen på Facebook her, her vil du blive opdateret med nyheder, tilbud og meget andet.