Du lærer at undervise børn i yoga og meditation. Med afsæt i kundalini yoga lærer du at formidle din yogaundervisning på en aldersvarende måde. Uddannelsen giver dig en blid og grundig indføring i teknologien bag yoga, sanseintegration og forskellige meditations- og afslapningsteknikker til børn. Kurset er overvejende praktisk orienteret, og man skal på egen krop lege yoga til de forskellige aldersgrupper.

Uddannelsessted:
Gotvedskolen
Vodroffsvej 51
1900 Frederiksberg C

Intensive uddannelsesforløb med modul 1-5 dvs. for børn 2-16 år.

3.-5. august 2018
– Fredag den 3. augusti kl. 15.45-20.15
– Lørdag den 4. august kl. 9-19
– Søndag den 5. august kl. 8.45-18.45

Din investering for 5 moduler over 3 dage.

Prisen for at deltage på uddannelsen med alle 5 moduler er 4.950 kr. Du har mulighed for at vælge betaling over 5 rater. Dette vælges ved online tilmelding.

Certificering og videre uddannelse til internationalt certificeret børneyogalærer

Du modtager certifikat på at du har gennemført uddannelsen. Uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i børneyoga i idrætsforeninger, på skoler og i institutioner, samt på ugentlige hold. Uddannelsen er også adgangsgivende for at fortsætte på vores overbygning, hvor du bliver internationalt certificeret og godkendt børneyogalærer. For at tage den fulde internationale certificering, skal du på overbygningen komme yderligere 3 weekender, hvor af den sidste weekend er forlænget fre-man.

Se mere om overbygningen på:
http://yogarollinger.dk/index.php/rcyt-95-timers-borneyogalaereruddannelse

Du kan læse mere om uddannelsen på Facebook her. Eller du kan gå på hjemmesiden her hvor du kan læse meget mere om skolen og andre spændende kurser.

Foto: Anne Beth Witte