Gør hverdagen lidt sjovere, og spis jeres aftensmad i nogle nye rammer i KU.BE, hvor der er god stemning, god mad og mulighed for at lære nye folk at kende.

Med fællesspisning skabes der en ramme for, at borgere i lokalområdet kan mødes i KU.BEs Café Glad første onsdag i hver måned ved spisetid. Aftenens setup er langbordsmiddag, hvor man kommer hinanden ved og er fælles om maden.

Priser:
Voksne 79 kr.
Børn til og med 8 år 49 kr.
Børn under 2 år er gratis.
Drikkevarer (øl, vin og vand) og dessert tilkøbes i caféen.
Næste gang er d. 8. august – Klokken 17.30 – 20.00 på Dirch Passers Allé 4.

Billetter:
Billetter kan købes i frontdesken i KU.BE. Der tages imod mobilepay eller kort. Man kan også reservere billetter på telefon 28 98 09 24. Her angives hvor mange børn og voksne man kommer, samt om man er vegetar. Man kan ringe og reservere billetter til den 8. august frem til mandag den 6. august klokken 14.00. Billetterne skal betales i frontdesken, når man kommer. Hvis ikke man møder op og betaler inden 17.15, bliver pladsen frigivet, så andre kan komme til. Betalte billetter returneres ikke.

KU.BE’s bevægelsesfaciliteter vil ekstraordinært være åbne i længere tid om aftenen, så der er mulighed for at få bevæget maden godt på plads, barn som voksen.

Læs meget mere om dette og fremtidige arrangementer på Facebook her.

Foto: Anne Beth Witte