Den anden dag var Dit Frederiksberg på hyggetur ned af Smallegade – vi nærmest faldt over den hyggelige kælderbutik  Studio Septimius Krogh – vinduerne var så stemningsfuldt dekoreret med alle mulige smukke og finurlige sager, at vi bare måtte ned i butikken og se det hele.

Vi blev mødt af Lise Septimius Krogh, der tog initiativet til butikken for 2 år siden, og sikke en interessant kvinde, hun kunne fortælle en masse om et liv dedikeret til dekoration, styling og indretning og har mere end 30 års erfaring. Hun har arbejdet som indretningskonsulent og visual coordinator og, og har sammen med sin mand Kristian, levet af at lave boligreportager i ind og udland – disse er blevet solgt over hele verden.

Der ud over har Lise og Kristian skrevet 9 bøger der alle sammen omhandler boligindretning. De mest kendte er de to bøger med titlerne “Franske forbindelser” og “Italiens hjerte”. Man ser tydeligt at der i Studio Septimius Krogh er sans for detaljen, man befinder sig med ét i en atmosfærefyldt blanding af nyt og gammelt, man træder ind i et univers af god stil. Der er fokus på Kristians (der er fotograf) skønne fotografier, for billeder er en stor og naturlig del af vores private, såvel som professionelle parløb, udtaler Lise. I Studio Septimius Krogh finder du smykker og godt design indenfor moderne interiør og klassisk vintage og det er vigtigt for Lise, at hun kan tilbyde kunderne unika ting, som man ikke kan finde på ethvert gadehjørne, tingene må gerne have en kant – og ikke mindst en god historie.

Udenfor butikkens åbningstider torsdag – lørdag arbejder Lise som boligstylist og indretningskonsulent, så hvis du har brug for hjælp kan du booke Lise. Hun vil kunne give dig nogle nye ideer til dit hjem. Du kan vælge at komme forbi butikken på Smallegade 38A og lave en aftale, eller du kan udfylde en formular på www.Septimiuskrogh.studio. På hjemmesiden vil du også kunne læse meget mere om Studio Septimius Krogh og de to ildsjæle der står bag konceptet, og du kan tilmelde dig nyhedsbrevet.

Du kan også følge butikken på Instagram og på Facebook her, hvor du vil få de sidste nye opdateringer.