De fleste mennesker elsker sommerens varme temperaturer og den bagende sol, og i disse dage har vejret virkelig toppet, det er dog ikke altid at vores firbenede venner deler samme glæde som os.

Husdyr såsom hunde og katte kan have svært ved, at ventilere ordentligt og holde deres kropstemperatur i sommervarmen, derfor er det vigtigt, at man som dyreejer tager visse forholdsregler i de varme måneder.

En af de vigtigste faktorer man skal huske på, er at dyrene ikke selv kan råbe højt, når de er tørstige og har det for varmt, sørg derfor altid at der er frisk og køligt vand tilgængeligt for de firbenede, også når man er ude og gå tur med sin hund, trods varmen skal de jo stadig have deres daglige gå tur, så medbring en flaske vand og en lille skål de kan drikke af, og sørg så vidt muligt for, at gå i skyggen, så de ikke får det for varmt.

Og skal du ud og handle, så lad din hund blive hjemme i skyggen, der er absolut ingen grund til at tage den med – og slet ikke med den varme der for øjeblikket er over os.