Lørdag den 23. juni 2018 lægger Frederiksberg Have traditionen tro plæne til hovedstadens smukkeste Sankt Hans fest og alle er velkomne.

Sankt Hans i Frederiksberg Have indbyder til picnic på den store plæne, inden Sankt Hans bålet tændes sidst på aftenen og Midsommervisen synges. Men inden da byder aftenen på masser af underholdning med nordiske undertoner.

På legepladsen guider konferencier Kalle B børnene gennem en række musikalske indslag med blandt andet Mek Peks Åh Abe-show og glad børne hip-hop med HipSomHap. Fra scenen foran slottet kan man glæde sig til sommerlig underholdning med musikere fra Copenhagen Phil, Pernille Rosendahl med band og meget mere.

Borgmester Jørgen Glenthøj (C) glæder sig til at se rigtig mange mennesker i haven: ”Sankt Hans aften er en dejlig tradition, og der er noget særligt ved at fejre den netop i Frederiksberg Have, hvor midsommeraftenen næsten uanset vejrlig folder sig ud på smukkeste vis. Jeg kan varmt anbefale at tage med og opleve den helt særlige stemning, når bålet tændes og Midsommervisen synges,” siger han.

Også formand for Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, Simon Aggesen (C) glæder sig: ”Sankt Hans i Frederiksberg Have er et virkelig hyggeligt arrangement, ikke mindst for familier. Så tager man mad med og spiser i det fri, og der er underholdning for børnene på legepladsen allerede fra kl. 16. Så uanset, om børnene kan holde sig vågne til at se bålet blive tændt, er der lagt op til en dejlig aften sammen i Haven,” siger han.

Alle er velkomne til Skt. Hans i Frederiksberg Have, men der er desværre ikke adgang til arrangementet for cykler og ladcykler, som skal parkeres udenfor.

Sankt Hans i Frederiksberg Have er et samarbejde mellem Foreningen Norden og Frederiksberg Kommune. Se programmet på oplev.frederiksberg.dk.