I forbindelse med Royal Run mandag 21. maj vil der være nogle trafikale ændringer i København / Frederiksberg. Royal Run er et løb i anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag i Danmarks fem største byer, herunder København & Frederiksberg. Læs her hvordan du kommer rundt i hovedstaden 2. pinsedag.

Mandag d. 21. maj 2018 (2. pinsedag) afholdes der Royal Run i Frederiksbergs og Københavns gader. Royal Run er et landsdækkende løb i Danmarks fem største byer i anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag. Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Eventen arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden.

I forbindelse med løbet vil der være nogle trafikale ændringer i København/Frederiksberg. Læs herunder, hvordan du nemmest kommer rundt i byen – uanset om du er deltager, tilskuer, beboer, erhvervsdrivende eller på anden vis har ærinder i København eller på Frederiksberg mandag 21. maj.

Royal Run program 21. maj.
I Frederiksberg/København løbes der 1 mile på Frederiksberg i tidsrummet kl. 10.00 – kl. 14.00, med start på Gammel Kongevej og mål på Frederiksberg Allé. 10 km løbet starter kl. 18.50 også fra Gammel Kongevej – derefter går ruten igennem det indre København, og mål er også her på Frederiksberg Allé. Se eventprogram HER.

Hele dagen vil være spækket af underholdning – se underholdningsprogrammet HER.

I København og på Frederiksberg forventer vi op imod 10.000 deltagere til 1 mile løbet og 30.000 deltagere til 10 km løbet. Det betyder, at der vil være spærret for trafik i perioder af dagen, mens de mange løbere kommer forbi. Hvorvidt eller hvordan du bliver berørt, kan du se på kortet her på siden eller ved at åbne den vedhæftede pdf-fil, som er et detaljeret trafikkort over ruten.

Trafikale ændringer mandag den 21. maj 2018.
10 km ruten vil være spærret for trafik i tidsrummet 17.00 – 22.00. Der vil være mulighed for at krydse ruten ved de krydsningspunkter der er markeret på kortet. Disse krydsninger er kun lukket, når der er løbere i området. På Frederiksberg vil følgende gader være lukket mellem kl. 6.00 og 24.00:

Smallegade
Allégade
Falkoner Allé (mellem Nyelandsvej og Smallegade)
Gammel Kongevej
Frederiksberg Allé

Det vil dog være muligt i begrænset omfang at benytte Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé i tidsrummet kl. 14.00 – kl. 17.00. På kortet kan du se, hvor ruten løber, og hvilke kørselsveje omkring ruten vi anbefaler, man benytter på dagen. Kørselsvejene er de turkisblå pile på kortet.

Parkering på dagen.
På flere strækninger af ruten er der parkering forbudt på løbsdagen, så det er en rigtig god ide at holde øje med skiltningen.

Yderligere information.
Detaljeret trafikinfo kan findes her. Har du spørgsmål til de trafikale ændringer i forbindelse med Royal Run så skriv på trafik.kbhfrb@royalrun.dk eller ring på tlf. 41 10 32 02.

Royal Run er et landsdækkende løb i anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag. Alle har mulighed for at løbe eller gå med i en af landets fem største byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København. Kronprinsen begynder sin dag med “One mile” (1,609 kilometer) i de fire første byer og afrunder festen med at løbe 10 kilometer i København/Frederiksberg.

Foreløbig er mere end 60.000 tilmeldt Royal Run på landsplan, heraf mere end 30.000 i København/Frederiksberg.

Udover Dansk Atletik Forbund, står Danmarks Idrætsforbund og DGI bag eventen. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Royal Run København/Frederiksberg arrangeres lokalt af Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og SPARTA Atletik og Motion.

Fakta om Royal Run.
• Dato: Mandag 21. maj 2018 (2. pinsedag)
• Distancer: One mile (1,609 km) og 10 km
• Deltagergebyr: One mile: 75 kr. – 10 km: 250 kr.
• Tilmelding. Royalrun.dk

Information:
royalrun.dk
Facebook.com/royalrundanmark
Instagram/royalrundanmark
Royal Run 18 APP