Frem til d. 24. juni har du mulighed for at købe farveskiftende (transition) glas til kun 500 kr. hos CrossEyes – Du sparer 500 kr.  Farveskriftende glas er super smart, hvis du er træt af at skifte mellem almindelige briller og solbriller. Nu er det muligt at bruge det samme par briller både indendørs og udendørs.

Farveskiftende glas er en fornøjelse at bruge, uanset om dine øjne skal tilpasse sig solens skarpe lys, kunstigt lys, skygge eller tusmørke. Ofte stiller den konstante tilpasning af skiftende lysforhold høje krav til dine øjne, men med farveskiftende glas bliver de beskyttet imod den irritation man kan få fra de skiftende lysforhold.

Der er også en række andre fordele du kan få ved at skifte til farveskiftende glas:

* Helt klare indendørs og om aftenen
* Aktiveres hurtigt og farver hurtigt af
* Reagerer på indirekte sollys
* Reducerer blænding og øjentræthed
* Blokerer 100% UVA og UVB-stråler

Derfor kan det også være en fordel at skifte til farveskiftende glas hvis du f.eks. kører meget i bil, hvor lysforholdene skifter hele tiden.

Du kan altid besøge CrossEyes på Godthåbsvej 6 og få kyndig og venlig vejledning samt få hjælp til at finde frem til lige netop det du står og mangler, om det er farveskiftede glas, et par nye briller eller en synsprøve. Du kan også gå på Facebook her og få de sidste nye opdateringer. Hjemmesiden er bestemt også et besøg værd – den finder du her. Her vil du kunne læse meget mere om farveskiftende glas, booke tid eller se på alle de smarte brillestel du også finder i butikken.