D. 30. maj kunne Mænds Mødesteder fejre 1. års fødselsdag – Dit Frederiksberg var med, og det blev en super hyggelig eftermiddag i selskab med en masse smilende og imødekommende ildsjæle, der brænder for den samme gode sag – aktivt sammenvær, sundhed og kammeratskab. 

Mænds Mødesteder er en forening for mænd i alderen fra 18 år og op der har lyst til at lave sammen noget med andre mænd. Det handler om fællesskab, og som Per B. Jensen sagde (Per B. Jensen er formand for MM Stevns og har været med til at starte MM Frederiksberg op), da dit Frederiksberg fik en snak med ham “Det handler også om mænds sundhed, når man er sammen med andre er det nemmere at komme ud af fjerene, vi støtter hinanden og bliver rigtig gode venner, dette gør samlet, at helbredsprofilen på de aktive mænd i den grad højnes.” Og runder af med at sige: “Vi skal slå et slag for fællesskab frem for frivillighed, fællesskabet er vejen frem til større folkesundhed, glæde og vellykkede ægteskaber. – og til dato findes der 25 foreninger fordelt over hele danmark.”

Efter en kort tale af formanden for Frederiksberg afdelingen Mogens Hallander blev Dit Frederiksberg gjort bekendt med at MM mangler et sted de kan kalde deres eget – et sted hvor de kan mødes og være dem selv. Som en af medlemmerne sagde:l “Vi vil så gerne have et hus, og hvis det skal renoveres – så gør vi det, hvis vi for pokker bare havde vores eget.” Det var et emne der blev flittigt diskuteret og det var tydeligt, at det er noget der ligger medlemmerne på sinde. som situationen er nu deler de hus med andre foreninger, og det begrænser jo gevaldigt hvilke projekter man kan gå i gang med, og dermed bliver den kreative proces bremset. Det er bare bedre at have sit eget som man kan sætte sit helt eget præg på, både med indretning og farvevalg og det gør jo netop også, at man kan lave nogle lidt anderledes arrangementer eller events når man har eget tag over hovedet.

Da Mænds Mødesteder blev stiftet sidste år var der 20 medlemmer, det tal er nu oppe på 37 og der kommer hele tiden nye til. Mogens Hallander håber på at nå op på 50 medlemmer.
I det forgangende år har der været et hav af forskellige arrangementer i Mænds Mødesteder, nogle af medlemmerne holder fordrag om f.eks. deres hobby, universet eller hvad man finder interessant. Der har været arrangeret en bustur til Stevnsfortet, og til Roylal Run d. 9. maj gik en stor del af medlemmerne One Mile turen, for derefter at dele boller ud til løberne fra 10 km. ruten. “Det var en kæmpe oplevelse at være en del af.” Udtaler en af medlemmerne.

Dit Frederiksberg takker for en super hyggelig eftermiddag og ønsker Mænds Mødesteder held og lykke med at finde deres helt egen base hvor de kan boltre sig og få lov til at være de mænd de er, og fortsætte det gode foreningsarbejde.

Hvis du som mand får lyst til at melde dig ind eller at læse mere om Mænds Mødesteder kan du gå på sundmand.dk.
Du kan også følge Mænds Mødesteder på Facebook her, hvor du kan følge med i foreningens opdateringer.

Du kan også vælge at møde op – Der er ingen tilmelding.

Ulige uger: Onsdag kl. 14.00 – 16.00 i Natur og Fritidshytten, Bag Søndermarken 20, 2000 Frederiksberg
Lige uger: Onsdag kl 19.00 – 21.00 i Medborgercentret, Nordens Plads 16A, 2000 Frederiksberg